Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 4 januari 2020

En oväntad jul av Natalie Cox

En oväntad jul av Natalie Cox

En charmig berättelse om Charlie som inte älskar jul och inte tycker om hundar. En riktig feelgoodbok. Skildringarna av hundarna älskar jag, den ödmjuka inställningen till djuren, kärleken till dem som spirar genom hela berättelsen. Jag, tyckte verkligen om den här boken.

Charlies pojkvän har lämnat henne för sin personliga tränare strax före jul, hennes mamma är på långresa med sin nya man och Charlies Londonlägenhet har blivit helt förstörd genom en gasexplosion.

Kusinen Jez erbjuder henne att komma och bo på Jez hundpensionat i Devon. Med lätt hjärnskakning blir Charlie hämtad av Jez för att vara konvalescent bland alla hundarna.

Men allt går inte riktigt som planerat. Jez får en inbjudan hon inte kan motstå och med Charlie i huset har hon hundvakt och reser bort på 14 dagar. Den dräktiga beaglen Peggy ska inte föda förrän Jez kommer hem.

När värmesystemet i hundhuset går sönder bestämmer sig Charlie för att ta in alla hundarna och det blir fullt i köket. Den stora grand danoisen Malcolm vakar över den dräktiga Peggy och allt hade varit frid och fröjd om inte en mystisk vit skåpbil med jämna mellanrum skymtar utanför gården.

Självklart finns det även två män som slåss om Charlies gunst. Allting är laddat för en riktigt mysig OCH spännande bok. Rekommenderar den varmt!
 

Boken får fyra stjärnor av fem möjliga.

Blev du nyfiken på boken ? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus,  Akademibokhandeln eller Storytel.


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!  

 

2 kommentarer:

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!