Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 20 juli 2020

Högsta betyg genomgående för Din självbiografi 10 råd för att skriva ditt liv

Högsta betyg genomgående för Din självbiografi 10 råd för att skriva ditt liv

Din självbiografi 10 råd för att skriva ditt liv är en bok vi i Tre hattar, jag Kim M. Kimselius, Lennart Guldbrandsson och Kristina Svensson, verkligen har kämpat med.

Därför är det extra roligt att boken har fått högsta betyg av samtliga som har recenserat den. Senast är det Anna-Mari Sandberg, vars ord du kan läsa nedan:

En bok med mycket lättläst text och engagerande. Det märks att författarna har mycket kunskap och erfarenhet av skrivande och kan förmedla det på ett bra och pedagogiskt sätt. Den här boken rekommenderar jag till alla som vill skriva böcker i någon form.  

Anledningen till att den tog lång tid att skriva var för att vi alla tre hade fullt upp. Dessutom ville vi att det här skulle bli den bästa bok vi någonsin hade gjort tillsammans. Och vi bestämde oss för att bygga upp boken på ett helt annat sätt än de tidigare böckerna. Vi är alla tre supernöjda med resultatet, därför är det extra roligt att även läsarna tycker så mycket om boken.

Om du tänker skriva om ditt liv vill jag tipsa dig om min distanskurs Skriv om ditt liv. Den kan du påbörja när som helst. Läs mer om distanskursen Skriv om ditt liv här.

Här är ett omdöme om distanskursen:
"Vänta inte! Du har hamnat helt rätt när du vill börja eller komma vidare med ditt skrivande. Du finner allt du letat efter när du kommer i kontakt med Kim. Hennes skrivarkurser kan bara, kort och gott, varmt rekommenderas! Ta steget idag." Christina Malak

Du får gärna höra av dig om även du har läst boken Din självbiografi 10 råd för att skriva ditt liv.

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.
 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!