Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 22 augusti 2020

Äventyret med Havssulan

Äventyret med Havssulan av Inger Hansson och Ellinor Hansson

 

Båtar, hav och vänskap handlar den här boken om. Här får du lära dig mycket om båtvett, samtidigt som du läser en spännande berättelse. För mig som är född och uppväxt på västkusten och tillbringat mycket av min barn- och ungdom ute till havs, var det välbekanta platser att återkomma till. Ibland saknade jag bättre miljöskildringar, för att verkligen känna att jag var där igen.

Fina bilder av Sofia Gregersen.

En härlig bok som jag varmt rekommenderar.

Ett spännande sommarlov ligger framför Erik och hans bästa kompis Jesper. De ska segla från Strömstad till Marstrand. Erik älskar att kappsegla. Tyvärr kommer han inte så bra överens med klubbens huvudtränare.

Jesper och Erik ser fram emot härliga lata sommarlovsdagar med segling, bad och fiske. Men det blir inte riktigt som de hade tänkt sig, när de träffar på klasskamraterna som retar Erik i skolan. Följ med på ett roligt och spännande seglingsäventyr, fyllt med många överraskningar och allt som hör sommaren till! 

 

  Boken får fyra stjärnor av fem möjliga. 

 
Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 
 
Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare
Copyright Kim M. Kimselius  
 
Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.
 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!  

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!