Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 7 december 2021

Kimselius signerar på Johannishus slott 11 december 2021

Kimselius signerar på Johannishus slott
11 december 2021

Då var det dags för signering och boksläpp på Johannishus slott på lördag den 11 december.

Jag och flera av mina 62 titlar finns på plats mellan 10.00-14.00.

De 10 första som köper en av mina böcker får även en extra bok. Antingen Giljotinen eller Boudicas strid mot Romarna. Två böcker jag älskar.

Giljotinen skrev jag när min syster nyss hade dött, påkörd av en bil. All min sorg, förfäran, ilska... Ja, allt det jag kände, skrev jag av mig i boken och låter en av huvudpersonerna uppleva. Därför betyder den här boken mycket för mig.

Boudicas strid mot Romarna är en bok jag tagit till mitt hjärta på grund av den fascinerande historien om kelternas Boudica. En kvinna som är nationalhjälte i England, men få har hört talas om här i Sverige. Jag tycker om starka kvinnor och hon är en sann förebild.

Den nya boken, Hotet mot Venedig, är första gången jag är ute och signerar och då känns det som ett boksläpp. När man som jag skriver en bok under pandemin är det svårt att inte skriva om covid-19. Därför utspelar sig Hotet mot Venedig i mars 2020 då pandemin tar fart och Europa stängs ner. Men som du vet skriver jag historiska äventyrsböcker, därför handlar boken även om pestens härjningar i Venedig under 1500-talet.

Du kommer att hitta flera av mina andra titlar på lördag. Om det är någon speciell bok du har tänkt dig att köpa får du gärna höra av dig till mig innan, så tar jag med mig ett exemplar av den boken. För hur det nu än är... Jag har inte möjlighet att ta med mig alla 62 titlarna. Men många titlar kommer det att bli.

Vi ses på lördag!

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!