Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 6 februari 2022

Särlingen av Ingrid Elfberg

Särlingen av Ingrid Elfberg

Efter att ha läst slut Dagbrottet, som jag sträckläste, eller rättare sagt lyssnade på i ett sträck, laddade jag genast ner Särlingen av Ingrid Elfberg. Kunde inte vänta.

Precis som i den förra boken kastades jag direkt in i handlingen. Det blev nästan förr levande beskrivet, jag led, kved och ville fly, precis som personerna i berättelsen.

Otroliga personskildringar, härliga miljöer och en superspännande handling. Författaren överträffar sig själv även denna gång.

En bok jag verkligen rekommenderar dig att läsa!

Allt börjar med att en kvinna upptäcker vindrag i huset och försöker se vad det är som har lämnats öppet. Till sin förskräckelse upptäcker hon en inkräktare. Det enda hon tänker på är att rädda sin man som ligger och sover på ovanvåningen. 

Kringresande ligor stjäl och våldgästar sommarstugorna. Självklart får de skulden för det som har hänt. Men snart pekas särlingen, Leif, ut som den som har gjort allt det onda. 

Några bestämmer sig för att ta lagen i egna händer och karusellen är igång.

Zara och hennes kollegor vid polisen i Östersund försöker reda upp allting och hamnar mitt i en okontrollerad brand ute i skogen.

Olidligt spännande, naket och välskildrat. Berättelsen kryper in under huden på mig. Läs den!


   Boken får fem stjärnor av fem möjliga. 

 Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!