Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 17 oktober 2009

Kimselius är överraskad över Kimberlieboken


Oj, vilken trevlig överraskning. Igår satte jag mig och läste Kimberlie - Ett nytt liv, 2:a boken i den nya Kimberlieserien och jag blev glatt överraskad, eftersom den var så bra. Det är trots allt 19 år sedan jag skrev boken, som därefter har legat i mina manushögar. När jag började bearbeta manuset inför utgivningen kändes det som ett alltför stort hopp i handlingen en bit in i boken, därför behåller jag början och skriver nytt material. Det andra materialet kommer in i Kimberlie3. Det ska ju bli en serie. Jag tycker det är SÅ ROLIGT att jobba med Kimberlie och Andy. Nya fräscha karaktärer och nya fräscha omslag. Är jättenöjd med den nya illustratören som verkligen lyckats fånga Nya Zeeland och dess mystiska natur.
Sitter här med levande ljus tända. Har varit vaken drygt en timma nu, klockan är 6.20, utanför är det becksvart, alldeles tyst, hundarna har gått och lagt sig igen efter att de har varit ute och skällt ut älgjägaren som sitter på pass strax utanför tomten. Hundarna har därmed sannolikt skrämt iväg alla älgar för honom, precis som alla andra morgnar den här veckan. Ingen bra plats att ha ett älgpass på med andra ord! Har inte hört några skott, så jag tror inte att han har skjutit någon av mina älgar.
Längtar efter att fortsätta jobba med Kimberlieboken, så det är bäst jag slutar skriva här och ägnar mig åt något mer produktivt som resulterar i en ny bok. Vet att fansen längtar och väntar. Det tycker jag om, för det inspirerar mig att skriva mer! TACK, alla ni som skriver till mig och berättar hur mycket ni tycker om mina böcker, ni är min drivkraft!
Kramisar från Kim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!