Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 17 oktober 2009

Kimselius är i farten igen


Har fått schema för min Islandsresa. Spännande och fullspäckat program. Ska hålla föredragen på engelska. Borde inte bekymra mig eftersom jag pratar mycket engelska, men...
Okej, det går säkert bra. Ska skriva ned föredraget direkt på engelska och sedan lyssna och höra hur det låter. Blir säkert bra. De skrev att jag skulle ha regnkläder med mig... En av mina vänner åker söderut till värmen och jag åker till regn och kyla. Förhoppningsvis är det varmt och skönt på B&B där jag ska bo. Ingen idé att oroa sig i förväg. Det blir vad man gör det till och jag brukar alltid njuta av mina resor eftersom jag har en förmåga att vända negativa saker till positiva.
Nu sitter jag här och är ivrig att fortsätta jobba med "Kimberlie - Ett nytt liv". Nu är jag verkligen taggad och har som ambition att bli klar med boken innan min resa, så att korrekturläsarna blir glada och nöjda. För det är inte bara fansen som längtar efter de nya böckerna, även mina korrekturläsare gör det. Och jag... jag längtar efter att få sätta ännu en bok, skriven av mig, i min bokhylla och njuta av anblicken. Skrivdags!
Kramisar från Kim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!