Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 8 juni 2011

Möte med vinnarna av ett Författarbesök

I höstas hade jag en tävling där man kunde vinna ett författarbesök av mig. Det var MÅNGA som skickade in svar på de fem mycket lätta frågorna. En skola hade varit extra flitiga och låtit samtliga sina elever skicka in ett svar, vilket är helt okej. På så sätt fick de många chanser vid dragningen och hade turen att vinna.

Här ser du Tung som vann författarbesöket.
Han vann även min bok Theos Pompeji.
Det tävlingssvar som vann var inskickat av Thanh Tung Le från Ramdala Skola utanför Karlskrona. Alltså inte så väldigt långt ifrån där jag bor.

Här ser du hela klass 4 i Ramdala Skola.
Vinnaren Tung står längst fram i gul jacka.
Igår kunde jag äntligen besöka klassen. Hade varit tvungen att ställa in  tidigare inbokad tid på grund av att jag tappade rösten.

Igår var en riktig underbar sommardag, precis en sådan där dag som jag minns från min barndoms somrar och skolavslutningar.

Klassen väntade ivrigt när jag kom så det var bara att börja direkt. Efter en liten stund slank en annan person in och det var en reporter från tidningen Sydöstran.

Klassen var uppmärksam och satt tysta och lyssnade, trots utebliven rast mellan första lektionen och min föreläsning. Beundrar dem för att de orkade stå ut i 1,5 timma. De hade förberett många frågor. Det var bra frågor som var roliga att besvara.

Reportern från tidningen fotograferade Tung och mig och tog även några foton enbart på Tung, för det var ju tack vare honom som alla hans klasskamrater hade fått ett författarbesök.

I augusti startar en ny tävling. Då har DU chans att vinna ett författarbesök till din klass. Tävlingen läggs ut både här på bloggen och på min hemsida. Här kan du läsa om förra årets tävling.

Du har väl inte missat att du kan vinna en av mina böcker? Kika in här för att se vad du ska göra för att vinna en bok, superlätt tävling!

Kramisar Kim

Kommentera gärna mitt inlägg/berätta vad du tycker om det du just har läst.

9 kommentarer:

 1. Måste man vara en skola? Kan jag inte samla ihop alla mina barn och deras kusiner och vänner och låtsas att vi är en klass???? Fantastiskt erbjudande du ger, Kim! Lycka till alla tävlande klasser!

  SvaraRadera
 2. Hej Ingrid
  Ja, det gäller bara skolklasser INOM Sverige... Men du kanske kan tipsa din syster och hennes barn om tävlingen som jag kommer att lägga ut här i augusti.
  Jag vill att även de skolor och klasser som inte har råd att betala för ett författarbesök, ska få chansen att träffa en författare. Därför har jag den här tävlingen, så att alla ska få en lika stor chans att träffa en författare.
  Kram Kim

  SvaraRadera
 3. Tack för du besökte oss! Det var jätte kul, vi fick lära oss mycket om dina böcker och om dig. Vi vill jätte gärna träffa dig på lövmarknaden!
  //Anton, Tùng, Emil, Mattias och Sigvard

  SvaraRadera
 4. Tack för ditt besök hos oss i klass 4 på Ramdala skolan. Vi ska behålla din hemlighet tills döden. //Mattias, Eloise, Sally, Sara och Hilda :)

  SvaraRadera
 5. Tack för du var här och hälsade på!
  PS:Gå in på youtube och sök på dundergänget del 4 //Simon, Wille, Elias, Zackan & Lucas.

  SvaraRadera
 6. Kul att du kom hit och delade med dig av dina kunskaper ♥ :P Ludwig med enkel v har köpt två av dina böcker. Elins storasyster har en av dina böcker som är signerad. Vi älskar din hemlighet och vi ska behålla den tills vi lägger oss i graven.
  mvh: Mattias, Elin, Ludde, Hanna Sv och Alma ☺

  SvaraRadera
 7. Hej Anton, Tung, Emil, Mattias och Sigvard!
  Jag tyckte också det var jättekul att träffa er! Hoppas få ser er på Bokia under lövmarknaden. Jag är där 12.00-15.00. Vi ses!
  Kram Kim

  Hej Mattias, Eloise, Sally, Sara och Hilda
  Det låter som ett jättebra löfte! Mycket roligt att träffa er!
  Kram Kim

  Hej Simon, Wille, Elias, Zackan och Lucas
  Tyckte det var mycket kul att träffa er. Ska gå in och kika på dundergänget!
  Kram Kim

  Hej Mattias, Elin, Ludde, Hanna Sv och Alma
  Tyckte bara det var kul att träffa er. Spännande att Ludvig har köpt två av mina böcker, undrar vilka det är? Det låter som ett mycket bra löfte!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 8. Hej Ingrid
  Ja, det låter bra!
  Kram Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!