Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 18 februari 2013

Skrivtävling om vampyrer, varulvar, mord och mystik. Vinsten är en läsplatta och publicering!

Litteralund har en skrivtävling för ungdomar, som jag tycker låter väldigt spännande. Priset är också fint, en läsplatta. Dessutom får du din berättelse publicerad i en bok. Vad väntar du på! Sätt igång och skriv!

Skrivartävlingen 2013

För dig som är mellan 15 och 18 år

I år har skrivartävlingen ett blodigt tema. Det kan handla om världens undergång, zombier, vampyrer, varulvar, mord, mystik - skräm oss!

Formen är fri. Du kan skriva en dikt, en teaterpjäs, en novell... Du väljer själv. Ditt bidrag får vara max två A4-sidor (ca 8 000 tecken).

Du skickar det till Kristina Wåhlin senast den 8 mars. Vinnaren avslöjas den 19 april under LitteraLund Festival, då de tre bästa bidragen även dramatiseras. I juryn sitter bland andra Sydsvenskans kulturchef Rakel Chukri.

 

PriseriRiver Story HD Wifi Bibliotek - läsplatta   Första pris är en läsplatta, en iRiver Story HD Wifi Bibliotek. Dessutom får vinnaren möjlighet att ge ut en egen bok genom BoD - Books on Demand. Det funkar så här:

Genom BoD - Books on Demand får vinnaren professionellt stöd av en författarkonsult genom hela bokprojektet. Vinnaren får skriva om vad hen vill och när hen känner sig nöjd laddas boken upp på BoD:s hemsida och får ett eget ISBN-nummer. Därefter finns den tillgänglig i varje svensk bokhandel och e-bokhandel. När någon beställer boken, trycks den i det antal ex som beställaren vill ha. Med lite tur går det alltså till och med att tjäna pengar på boken! Naturligtvis får vinnaren också ett eget exemplar av den tryckta boken.

De 25 finalistbidragen publiceras i en bok som alla finalister får.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 Här kan du se fler Skrivtävlingar.

Lycka till!

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Välkommen tillbaka!

"Den här boken om att skriva är verkligen jättebra, både heltäckande och detaljrik. Går att läsa styckvis och ger många roliga råd och ovanliga ingångar. Jag arbetar som bibliotekarie och kommer att använda den när jag gör skrivövningar." Bibliotekarie Erika
 
Läs mer om Att skriva med glädje.

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Är du nyfiken på mina böcker finns de att köpa här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!