Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 13 januari 2015

"Det är så intressant att läsa boken!!! " Att skriva med glädje av Kim M Kimselius

Det kom ett mejl annandag jul 2014, som gjorde mig mycket glad. En glad flicka som hade fått min skrivbok Att skriva med glädje i julklapp. Nedan kan du läsa hennes ord:


"Hej Kim!

I julklapp fick jag din bok "Att skriva med glädje". Idag började jag läsa den idag och den är jättebra! Jag har lärt mig saker om dig som jag inte visste om innan. Hur du blev en så bra författare och hur det går till att få ut en bok i affärerna. Hur envis du är och hur du planerar inför en ny bok. Jag ska nog använda mig av Post-it-lapparna nästa gång. Verkar vara en suverän idé. Det är så intressant att läsa boken!!! 

När jag ska skriva en berättelse så har jag allting i huvudet och vill få ner det på datan direkt men det leder till att det blir en kort och VÄLDIGT konstigt berättelse. Men tack vare din Post-it-lapp idé blir dem nog mycket bättre!

Kram Isabell Sundberg (IssaBookGirl)"

Tack så mycket Isabell :-) Kanske ses vi på min skrivarkurs i sommar?

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter boken hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus, CDON.COM.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.Jag med några av mina 30 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!