Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 21 december 2015

Ge bort en skrivarkurs i julklapp!

Bara några dagar kvar till julafton. Den närmar sig med rasande fart. De flesta julklappar är inköpta, men kanske någon inte riktigt vet vad de ska ge till alla.

Varför inte ge bort en skrivarkurs i julklapp?

Det är så många människor som tycker om att skriva. Alla drömmer inte om att bli stora, erkända författare, en del vill bara skriva sitt livs historia för att dela med sig till sina barn och barnbarn, så som min pappa gjorde. Han skrev boken Harrys äventyrliga liv och delade med sig av sitt innehållsrika liv för oss barn och barnbarn. Okej, jag hjälpte honom att skriva, eftersom pappa var dyslektiker och jag vet hur man gör en bok. Den här boken blev även en del av mitt liv, eftersom pappa berättar om mig som barn fram tills dess boken kom ut.

Därför tycker jag att du ska berätta om ditt liv och dela med dig av det, jag vet att många vill läsa om det. Du kanske inte tycker att du har haft ett spännande liv, men dina barn och barnbarn vill garanterat läsa om det. Det är bara att börja skriva, eller gå en skrivkurs.

Om det är du som är barnet eller barnbarnet är det kanske du som vill ge dina föräldrar/morföräldrar/farföräldrar en skrivarkurs i julklapp. Här hittar du mängder av olika skrivarkurser.

Du kan även gå en skrivarkurs för mig, antingen en sommarkurs, eller en distanskurs.

Drömmer du om att bli en ny deckardrottning finns det kurser för det också.

När jag var barn önskade jag mig bara böcker i julklapp, om det hade funnits skrivarkurser på den tiden hade det också stått på min önskelista. Nu gick det bra ändå. Har kommit ut med nästan 40 böcker och nästa år, 2016, kommer jag över den siffran och jobbar på mot 50. Målet är 100 böcker innan jag dör.

Lycka till!

Kimselius skrivtips eller Författartips hittar du skrivtips, skrivtävlingar och skrivarkurser.

Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?


Kramisar Kim

Här ser du mina skrivböcker:
Att hitta glädje i skrivandet  Fråga efter den hos din bokhandlare, eller beställ den på nätet.

"Kimselius delar frikostigt, handfast och inspirerande med sig av sina erfarenheter, kunskaper och upplevelser av att skriva berättelser och att vara författare. Att hitta glädje i skrivandet är en bok som fungerar som både sporre och handbok och passar för såväl deltagare på skrivarkurser
som aspirerande författare i blandade åldrar eller allmänt intresserade." BTJ-häftet nr 20, 2015. Lektör Henric Ahlgren


Att skriva med glädje, finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok. Tyvärr är boken tillfälligt slut och utkommer i nyreviderad utgåva 2016/2017.

"Det är en ovanligt inspirerande bok. Så fort du släpper den går du direkt till datorn och börjar skriva själv. Därför att lusten blir SÅ stor efter att ha läst i denna bok att du helt enkelt inte vill göra något annat än att skriva!" Helena Milton

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här
 
Jag med några av mina närmare 40 böcker.  Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!