Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 11 juni 2016

Boktips The infinite sea av Rick Yancey Andra boken i The 5th Wave

The infinite sea av Rick Yancey Andra boken i The 5th Wave

Ofta blir man besviken på efterföljaren till en succé, men andra boken i serien The 5th Wave gjorde mig inte besviken. Jag tog mig snabbt igenom boken och längtar redan efter nästa. Det här är en bok som jag har lyssnat på engelska, eftersom jag inte hade tålamod att vänta på den svenska översättningen.

Även denna bok handlar om Cassie Sullivan som plötsligt befinner sig i en ny värld, efter att jorden har blivit invaderad av utomjordingar som har utplånat större delen av jordens befolkning. Tillsammans med flera personer, bland annat Ben och Ringer och Cassies lillebror, kämpar de mot utomjordingarna.

Om utomjordingarna trodde att det skulle bli en lätt match att inta jorden, ja då hade de inte räknat med Cassie och hennes vänner. Med en envishet som inte känner gränser kämpar vännerna mot övermakten.

Den här boken för handlingen framåt och jag anar en ljusning i nästa del. Väntar med spänning på fortsättningen. Tycker du om fantasy ska du absolut läsa den här boken och den första boken i serien The 5th Wave. I helgen ska jag se filmen, något jag verkligen ser fram emot.


Den får fem stjärnor av fem möjliga.


Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. 

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!