Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 24 augusti 2017

Skrivtävling som är en riktig utmaning

Skrivtävling som är en riktig utmaning

Det här är en riktigt utmanande skrivtävling eftersom den är personlig. Du ska inte bara skriva en novell, du ska skriva om dig själv. Det är Ariton Förlag som utlyser tävlingen. Läs mer nedan.

När du möter någon på kryckor med gipsat ben vet du utan att personen behöver säga någonting att det finns saker som för denne kan vara utmanande. Många människor bär på sjukdomar, sorg, tankar och känslor som inte syns på ytan. Saker som gör att vardagen kan bli utmanande i relation till andra. När det som inte syns på ytan skapar förvirring, missförstånd, ilska, rädsla eller frustration för att det saknas kunskap eller förståelse.

I denna antologi vill jag lyfta personliga berättelser om att leva med sådant som inte syns på ytan. Det ska vara din egen berättelse om din sjukdom, sorg eller annat. Alternativt din berättelse om din upplevelse om en nära anhörigs eller nära väns sjukdom, sorg eller annat. Du ska vara okej med att skriva under med ditt namn och synas på bild i boken samt i marknadsföring.

Vänligen skicka din ansökan till e-post info@ariton.se senast 15 oktober 2017 kl 23.59 för att vara med i uttagningen. Du ansöker genom att skriva 1-3 sidor om dig själv, vad som inte syns på ytan hos dig och vad som tilltalar dig med att medverka i denna antologi.


Ariton Förlag ger ut böcker inom personlig utveckling. Vi brinner för berörande berättelser om att överkomma hinder som vi sprider genom böcker, artiklar i våra fyra webbtidningar, webbradio och webb-tv.

Petra Ariton
Förlagschef
info@ariton.se


Lycka till!

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Läs även Författarbloggen Kim M Kimselius.

Vad roligt att du läser min blogg. Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.
 

2 kommentarer:

 1. Hej Kim!

  En utmanande tävling. Jag har en idé som jag har funderat på, inte helt så långt som det är tänkt (passar på annat), men i alla fall något som inte syns på ytan men påverkar synen på livet och som förhoppningsvis andra kan känna igen sig i. Det är en idé till en bok som har grott som borde bli någonting någon gång.

  Den förra tävlingen som Ariton hade deltog jag i men kom inte vidare. Jag ska skicka den till en tidskrift i stället.

  Hälsningar

  Per

  SvaraRadera
 2. Hej Per

  Spännande! Tråkigt att du inte kom med, men bra tänkt om att skicka till en tidskrift :-)

  Lycka till!

  Kram Kim :-)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!