Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 27 april 2018

Avslut och hemfärd från Uddevalla

Avslut och hemfärd från Uddevalla

När jag skriver detta är det torsdag kväll. Det är sent, jag är trött efter ännu en intensiv föreläsningsdag. Som tur var hade jag stämt träff med mina twittervänner Bengt, Eva-Britt och Jonas. Jag har träffat dem en och en vid mina tidigare besök i Uddevalla, nu stämde jag träff med dem alla tre samtidigt, i tron att de kände varandra. De har ju alltid funnits i mitt Twitterflöde. Men riktigt så var inte fallet.

"Vad roligt ni hade!" sa personalen på hotellet när mina vänner hade gått. Och vi hade verkligen roligt. Vi skrattade och pratade om precis allt mellan himmel och jord. Så synd att vi bor alldeles för långt ifrån varandra. Jag vill träffa dem oftare.

Imorgon far jag hem till Blekinge efter föreläsning för 3 klasser med 6:or. Jag är medveten om att jag kommer att vara trött, det är en mycket tidig start på dagen och många föreläsningar. Men jag vet att jag kan stanna och vila mig precis hur många gånger jag vill på vägen hem, eftersom jag har gott om tid på mig.

Det har varit en helt fantastisk vecka i Uddevalla. Visst har det varit en del jobbiga föreläsningar, men generellt har eleverna varit underbara och lärarna fantastiska. Dessutom har jag träffat så många goa vänner att livet har berikats.

Inte minst alla härliga samtal på Sköna Rum. Ikväll hade vi ett långt, intressant samtal och klockan sprang iväg. "Jag som bara skulle ta en snabb middag för att sedan jobba", sa mannen jag pratade med. Det var min tanke också, men nu sitter jag här, det är läggdags, väskan ska packas och allt ska förberedas inför morgondagens hemresa. Men vad gör det att timmen är sen, jag har haft en fantastisk, berikande dag och humöret är på topp. Kanske lite för mycket, för det kommer nog att ta ett tag för mig att somna.

Hej då, Uddevalla! Hoppas vi ses snart igen!

Nästa vecka väntar nya spännande utmaningar. Berättar mer om det en annan dag. Nu är det läggdags för min del och för din del är det en ny dag, fredag. Ha en fin dag!

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius

Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!