Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 28 april 2018

De rättfärdiga av David Baldacci

De rättfärdiga av David Baldacci


Har du tröttnat på mina boktips om David Baldacci? Jag har nämligen inte tröttnat på hans böcker. Förra veckan körde jag till Uddevalla för att föreläsa. Det är långt, många timmar i bilen och då gäller det att satsa på en bra, säker bok som jag vet att jag inte tröttnar på under färden. Självklart blev det en Baldacci bok. Den här gången De rättfärdiga, den fjärde boken i serien Kamelklubben.

Jag tycker om alla David Baldaccis böcker, han har många olika serier, och när jag har fastnat för huvudpersonerna är oftast serien slut och det är dags att börja med en ny serie. Just serien Kamelklubben tycker jag mycket om. Huvudpersonerna är en salig blandning av personer som egentligen inte borde passa ihop, men som ändå gör det. Just det är charmen med Kamelklubbenböckerna.

Även den här boken var en riktig sträckläsningsbok och jag tog inte ens någon kisspaus på vägen, eftersom jag inte ville sluta lyssna. Då kanske du förstår hur spännande den här boken var? Läs den om du tycker om spänning och annorlunda karaktärer. Rekommenderar den varmt!

John Carr, känd under sitt alias 'Oliver Stone', är den mest eftersökte brottslingen i USA sedan han med två välriktade skott slutligen har tystat de båda män som har förstört hans liv och tvingat honom att leva gömd i skuggorna. Men friheten har ett högt pris. De båda lönnmord som han utfört får underrättelsemyndigheterna och polisen att gå samman i ett pådrag i enorm skala för att hitta honom. Samtidigt ägnar sig spionchefen Macklin Hayes åt en högst privat katt och råtta-lek bakom kulisserna. Han, mer än någon annan, vill se Stone död.

Kamelklubbens medlemmar sätter sina liv på spel för att försöka hjälpa Stone, deras vän och inofficielle ledare. Med förföljarna hack i häl flyr Stone från det förflutnas demoner, en flykt som för honom från huvudstaden Washington och maktens korridorer till den lilla, isolerade gruvstaden Divine i Virginia - och in i en värld som är minst lika blodig och livsfarlig som den han just lämnat bakom sig.

De rättfärdiga är uppföljaren till storsäljarna Kamelklubben, Samlarna och Förrädarna.


Den får fem stjärnor av fem möjliga

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim


Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 50 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!