Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 28 maj 2019

Kämpar med deadline

Kämpar med deadline

1 juni hade jag satt som deadline på Pirater och vulkanutbrott på Island. Nu kämpar jag intensivt för att få boken klar. Ibland tänker jag "Jag borde inte ha..." "Istället borde jag ha skrivit!"

Ofta kommer tanken när jag har tagit en extra lång morgonpromenad, sovmorgon, eller lite längre lunch. Samtidigt säger jag till mig själv att det finns en anledning till att jag har gjort just de här sakerna: Kroppen behöver vila, jag behöver hämta inspiration och jag behöver röra mig för att må bra och orka sitta stilla länge.

Då känns det bättre.

Idag blir det till att Vrålskriva. Ett ord som stod som rubrik i en tidningsartikel om mig för många år sedan. En av mina vänner tyckte det var ett fult ord och klankade ned på journalisten. Då förklarade jag att det var jag som kallade det för att Vrålskriva när jag sätter mig ner och fokuserar helt på orden.

Mitt isländska bokförlag väntar på manuset för att översätta. Kanske blir det ingen islandsresa i höst om den isländska versionen av boken inte hinner bli klar i tid... Vi får se. Tills dess skriver jag på!

Ha en fin dag!

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!