Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 21 augusti 2019

Författarkollegor Tillsammans är vi starka

Författarkollegor Tillsammans är vi starka

Jag läste ett inlägg hos Boktugg som fick mig att tänka till. Berättelsen handlade om författaren Beth Revis, 37. Hon skulle förbereda sin bokrelease när hennes man plötsligt insjuknade med hjärtbesvär och fick genomgå många operationer för att överleva. Världen runt Beth stannade och hon hade inte en tanke på att försöka lansera sin nya bok.

Då ryckte vännerna in. Över 150 författarkollegor, även sådana hon inte kände, ställde upp och ordnade hennes bokrelease. En alldeles speciell sådan, eftersom många välkända författare skänkte böcker som hon sedan kunde lotta ut till de personer som hade förbeställt hennes nya bok.

Du kan läsa hela berättelsen i sin helhet på Boktugg.


Här är en av de personer i mitt nätverk som gör mig starkare, författarkollegan Lennart Guldbrandsson, som jag skriver böcker med. 


Sedan några år är jag med i LinkedIn. Jag har inte riktigt begripit mig på vad jag ska vara där för, men nu har något hänt. Jag läste ett inlägg hur man kunde bredda sitt nätverk och jag följde instruktionerna. På så sätt har jag fått många nya nätverkande människor, inga jag känner, men många av dem har skrivit till mig, presenterat sig och avslutat med orden "Hur kan jag hjälpa dig?" eller "Vad kan jag göra för dig?"


För att ett sådant nätverkande ska fungera gäller det att inte bara ta, utan att även ge. Därför har jag sagt vad jag skulle kunna ha nytta av, och sedan ställt samma fråga till dem.

Om ni finns på LinkedIn får ni gärna lägga till mig, om ni inte redan är med tycker jag att ni ska bli det. Tillsammans är vi starka, och starkare kan vi bli!


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!
 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!