Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 23 mars 2020

Inställda föreläsningar och skrivkurser

Inställda föreläsningar och skrivkurser

Det känns som om vi lever i en glasbubbla just nu. På grund av Coronaviruset, Covid 19, har jag varit tvungen att ställa in skrivkursen vecka 15. Dessutom har jag varit, och är fortfarande lite sjuk, vilket har gjort att jag har varit tvungen att ställa in föreläsningar.

På grund av att min man är 70+ håller även han sig hemma. Då är det tur att man har böcker, massor av böcker att ta till. Maken läser och jag skriver nya böcker.

Vid frukostbordet sa jag imorse "Än så länge har jag inte hört ordet CORONA, och då känns det som om allt är bra igen." Sedan slog jag på nyheterna och illusionen var borta.

Efter att ha sett bilder på helt tomma städer förvånade det mig att i morse se bilder på fulla tunnelbanetåg i Stockholm, den stad som är värst drabbad av Corona i Sverige. Skönt att vi inte bor där.

Minns att jag i min ungdom trodde mig vara odödlig, nu när jag uppnått mogen ålder vet jag att så inte är fallet.

Om jag inte redan hade skrivit två böcker om pestens härjningar, Svarta döden och Döden på Island, hade jag haft alla förutsättningar för det nu. För det som sker nu är skrämmande, men också inspirerande om man tycker om att skriva undergångsböcker. Något som tydligen är populärt att läsa om eftersom mina böcker om pestens härjningar är oerhört populära och säljer och säljer och säljer.

Var rädd om dig. Livet är kort och vi får göra det bästa av den tid vi har, även i Coronatider.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

 
Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!  


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!