Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 13 april 2020

Författarskapets glädjeämnen

Författarskapets glädjeämnen

Det blev en annorlunda påsk än vad jag hade planerat. För första gången skulle jag ha skrivkurs på våren. Men den blev tyvärr inställd på grund av Coronapandemin. Det fick mig att göra ännu en distanskurs Skriv om ditt liv, för att mina kursdeltagare skulle få valmöjligheter. Jag har ju sedan ett par år tillbaka distanskursen Hitta glädje i skrivandet.

Har just läst svaren på övningsuppgiften till ett av kursbreven från en av mina kursdeltagare. Jag sitter här och ler. Så välformulerat, gestaltat och jag skymtar glädjen mellan raderna. Då är vi bara i början av kursen och jag ser fram emot många härliga mejl ifrån kursdeltagaren.

Det kom även ett vanligt brev med posten. Från en 90-årig dam. Förra våren träffade jag henne på bokmässan i Karlshamn där hon köpte min bok Att hitta glädje i skrivandet. I somras skickade hon mig sin självbiografi som var något utöver det vanliga.

Min tanke var att jag skulle träffa henne på bokmässan i år, men jag blev tyvärr sjuk. Därför skickade jag henne min bok Skriv om ditt liv Gör avtryck i historien, där jag berättar om henne och hennes bok. På dummelonsdagen fick jag svar, ett handskrivet brev som även det sprudlade av livslust och skrivglädje. Britta berättade att hon höll på med ett nytt projekt och var fullbokad 1,5 år framåt.

Vilken glädje det skänker mig med sådana här mejl och brev. Det inspirerar mig att skriva, att hålla skrivarkurser och peppa andra att skriva.

Våren är här och jag njuter av varenda sekund. Orden flödar och livet är helt underbart!

Var rädd om dig!


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

 
Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.
 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka! 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!