Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 12 april 2020

Minuten före midnatt av David Baldacci

Minuten före midnatt av David Baldacci

David Baldacci är en skicklig författare som jag följt genom många böcker. Serien om Atlee Pine har inte fängslat mig lika mycket som de tidigare serierna. I den andra boken om Atlee Pine börjar jag komma henne närmare in på livet.

Under sin tjänstledighet från FBI tar Atlee Pine tillfället i akt att ta reda på mer om vad som hände hennes tvillingsyster Mercy som kidnappades och försvann trettio år tidigare. Till slut inser Atlee hur mycket folk i hennes omgivning har ljugit för henne. Hemligheterna de har vill de inte ska komma fram, därför gör de allt för att stoppa henne.

Den här boken var betydligt mer spännande än förra boken. Nu ser jag fram emot fortsättningen. Rekommenderar dig att läsa boken.


Boken får fyra stjärnor av fem möjliga.

Blev du nyfiken på boken ? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus,  Akademibokhandeln eller Storytel. Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskursHitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka! 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!