Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 19 januari 2010

Radiointervjun

Just nu när jag skriver detta lyssnar jag på radioprogrammet som jag var med i iförmiddags: http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=2160505&BroadcastDate=&IsBlock=

Det var jättekul! Tycker nog att jag skrattar lite för mycket i programmet, men det är för att jag och programledaren Annelie hade så kul.

Varje gång jag kommer till Radio Blekinge känns det lite som att komma hem. Alla hejar på mig och känner igen mig och det ger mig en känsla av trivsel och jag mår bra.

När jag ändå var inne i "storstan" Karlskrona (dit jag har cirka 5 mil) passade jag på att uträtta många ärenden, eftersom jag inte är inne i stan så mycket nu när jag är i skrivarskedet.

På väg hem ringde Jan och berättade att det hade hänt en stor trafikolycka alldeles innan Eringsboda och han sa att jag kanske skulle välja en annan väg. Jag svängde av för att ta en omväg hem, men den vägen var så dålig att jag genast vände och tog mig ut på stora 122:an igen. Jag blev glad när jag kom till Eringsboda och ingen trafikolycka dykt upp, eftersom de hade sagt på radio att vägen skulle vara avstängd flera timmar. Jag mötte däremot två ambulanser, den ena i full fart, med blinkande blåljus.

Så svängde jag av mot Ronneby, vägen hem. När jag kört den en bit och nästan var framme vid avtagsvägen in till min väg, DÅ kom trafikolyckan. Hela vägen var spärrad. En lastbil hade vält och en personbil var inblandad i olyckan. Det stod flera långtradare och väntade på att platsen skulle rensas.

Det var bara att bara att svänga in på en liten igensnöad väg (som jag nästan körde fast på), vända och ta en annan väg hem. Den var halkig! Puh! Till slut var jag då hemma. Precis när jag svängde in vid grinden kom en brandbil på vår väg, förmodligen för att ta sig förbi olycksplatsen.

Det blev en lång och händelserik dag, med många trevliga möten och autografskrivning när jag var på stan. Passade på att besöka bokhandeln i Karlskrona och bokhandlaren bokade genast in mig för boksläpp av Kimberlie. Så nu vet ni alla läsare, att boken släpps i Karlskrona! Jag återkommer med tiden när vi bestämt dag för boksläppet.

Oj, ser att det är dags för hundarna att få sin mat och därefter sin eftermiddagspromenad. Därefter MÅSTE jag sätta mig och jobba med min bok, längtar så!

Kramisar Kim

3 kommentarer:

 1. Usch vad hemskt med en trafik-olycka!
  och en halkig väg!
  Usch,usch!
  Jag längtar till utlottningen!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Otäckt med bilolyckor!
  Ska lyssna på din intervju nu, spännande!

  SvaraRadera
 3. Ja, det är otäckt med olyckor. Min syster dog i en trafikolycka, vilket alltid gör mig extra darrig i benen när jag kommer fram till en olycka. Dessutom tänker jag alltid: "Tänk om jag inte fått den där långsamma bilen framför mig, då kunde det ha varit min bil som varit inblandad i olyckan..." eller något liknande.
  Kramisar Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!