Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 21 januari 2010

Skrivlänkar och lite annat

Hej alla skrivsugna!

Ni har väl inte missat alla länkar som finns till höger här på min blogg? Här hittar du både hjälp att läsa igenom din berättelse, skrivtips, skrivarskolor och mycket mer. Efterhand läggs det till fler användbara länkar, så ta för vana att gå in och titta lite då och då.

Nu undrar ni säkert vad det är för bild som ligger i det här blogginlägget...

Det är nämligen så att jag sponsrar Eringsbodas fotbollslag, och en dag blev jag uppringd av tränaren för fotbollslaget som undrade om han kunde titta in som hastigast. Det gick bra, och en halvtimma senare dök han upp med sin dotter i sällskap. Jag hoppades att han kanske hade en fotbollströja till mig, men han hade något helt annat, vilket var en total överraskning för mig.

Han berättade att jag hade blivit utsedd till "Årets Eringsbodare 2009" med motiveringen: "För att rätt kunna förstå nutiden måste man förstå dåtiden. Med dina böcker har du gjort det möjligt att kunna resa i både tid och rum. Du förmedlar en unik möjlighet att på ett spännande sätt lära sig både historia och geografi. Samtidigt är du en god ambassadör för Eringsboda och sätter i olika sammanhang vår by på kartan." (Styrelsen i Eringsboda Samhälls- och Hembygdsförening).

Det kändes som om jag hade fått nobelpriset, överraskningen kunde inte ha varit större. Jag blev rörd till tårar.

Ett fint diplom fick jag motta samt en specialtillverkad gumma av vår kända konstnär Per Tano, som (om jag inte har missuppfattat det) normalt bara tillverkar gubbar. Ja, det var verkligen en oväntad överraskning som jag är oerhört stolt över.

För er som inte vet vad Eringsboda är, så är det den by där jag bor och den ligger i Blekinge.

Hoppas mina inlägg inspirerar er att skriva och får er att känna samma glädje som jag, över att sätta samman ord till fängslande berättelser!

Kramisar från Kim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!