Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 10 juni 2017

Boktips Tvinga mig av Lee Child

Tvinga mig av Lee Child

Störst, bäst och starkast. Det är sammanfattningen av hjälten Jack Reacher som mot alla odds klarar av allt. Det här är den 20:e boken om Reacher som varit militär och nu vandrar landet runt för att utforska det. Vart han än kommer stöter han på problem. Av många anses han som en luffare, eftersom han inte har något bagage. När kläderna bli smutsiga köper han helt enkelt nya. Lite upprepning från föregående böcker, kanske blir det lätt så när det handlar om en person. Men Jack Reacher är trots allt Jack Reacher och jag måste läsa varje bok om honom.

Den här gången kliver han av tåget i Mother's Rest. Det är namnet som gör honom nyfiken på staden. Snart inser han att allt är riktigt är som det ska vara bakom stadens perfekta fasader. Han möter en privatdetektiv, en före detta FBI-agent. Hon letar efter en detektiv som har anlitat henne, för vad vet hon inte, bara att hon skulle möta honom i den här staden.

Stadens invånare gör det så svårt som möjligt för Reacher och kvinnan att stanna i staden. Till slut kastas de ut. Det gör Reacher nyfiken. Vad är det egentligen staden döljer. När han får veta sanningen är det något så fruktansvärt att han har svårt att tro vad han ser.

Spännande och riktigt läskig bok. Mycket oväntat slut. Rekommenderar den varmt!Den får fyra stjärnor av fem möjliga.


Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare


Copyright Kim M. Kimselius

Läs även Författarbloggen Kim M Kimselius.

Vad roligt att du läser min blogg. Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!