Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 21 september 2017

Författare Från dröm till verklighet

Författare Från dröm till verklighet
Kartongerna har stått och väntat på mig medan jag har varit iväg och föreläst. När jag kom hem slet jag upp den första kartongen och lyfte upp mitt ex av Författare Från dröm till verklighet. Ännu en dröm förverkligades.
Jag njöt så mycket av att se boken att jag försökte fotografera den på olika platser för att lyfta fram den bäst. Vet faktiskt inte vilket foto jag är mest nöjd med. Vad säger du?

Här är baksidestexten till boken:
Som åttaåring drömde Kim M. Kimselius om att bli författare. Många år senare blev drömmen verklighet. 1997 debuterade hon med boken Tillbaka till Pompeji och fick smeknamnet Blekinges Astrid Lindgren. 2017 firar Kim tjugo år som etablerad författare, med 45 utgivna böcker. Nu ger hon ut en bok om allt som hänt sedan debuten. Nåja, nästan allt, annars skulle det bli en alldeles för tjock bok. Författare från dröm till verklighet är även tänkt som inspirationsbok för den som drömmer om att bli författare.
Här får du följa den slingriga väg Kims författarskap har tagit under två decennier. Från en bejublad debut med 11.000 exemplar sålda första veckan, till en ikon bland egenutgivare. Drömmer du också om att bli författare? Då kommer du att bli inspirerad av Kims resa, från dröm till verklighet.

Eftersom jag firar 20 år som författare i år firar jag det på bokmässan. Den här boken handlar om mina 20 år som författare, men är även en inspirationsbok för den som bär samma drömmar inom sig som jag en gång hade. Boken är ett led i firandet och kommer därför att säljas för enbart 50 kronor. Det är en tjock bok, 338 sidor.

Författare Från dröm till verklighet har tryckts upp i mjuka pärmar, endast i 200 exemplar. Den finns inte att köpa på nätet, bara på bokmässan. Vill du lägga den här boken i din Kimseliussamling bör du komma till bokmässan, eller be någon annan köpa boken åt dig.

Tänk, nu står den där, min 45:e bok! Snart är jag halvvägs mot målet att ge ut 100 böcker innan jag dör. Det känns inte längre oöverkomligt.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Läs även Författarbloggen Kim M Kimselius.

Vad roligt att du läser min blogg. Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!