Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 3 oktober 2018

Vi är många som inspireras något enormt av din varma och härliga personlighet Kim M Kimselius

Vi är många som inspireras något enormt av din varma och härliga personlighet Kim M Kimselius

Det kom ett mejl...

Hej Kim!

Det känns som att det var i går som jag satt med författardrömmar, hittade dig på nätet och fick lov att besöka dig, trots att det snart var 20 år sedan. Min farmor som var med pratar fortfarande om dig, och min mamma som inte var med älskar att följa dina äventyr på nätet - få personer kan skryta med att ha en sådan naturlig och positiv inverkan på folk de egentligen inte känner!

I dag hämtar du dig säkert från de intensiva dagarna på mässan, men jag ville passa på att tacka för alla år du varit där. Jag såg att det skulle vara sista året du är med, och även om jag inte alltid själv varit där och även om jag inte blev författare (vilket i och för sig aldrig är för sent) så har det varit enormt inspirerande att få följa dig genom åren. Du har något som andra författare saknar: en närvaro som gör att man inte bara vill läsa böckerna, man vill följa personen. Nackdelen är väl att "alla känner apan" som man brukar säga, att främlingar dyker upp utan inbjudan på din gård och att listan över namn man förväntas komma ihåg blir helt omöjlig. Men även om dina böcker är fantastiska så tror jag starkt på att just den närvaron som du har är en stor del av din framgång och varför du är så omtyckt som författare. Du ska veta att vi (dina fans) älskar den och inspireras av den mer än du kanske själv anar :) Det får inte bara folk att själva vilja bli författare, det får folk att bli gladare och vilja sprida samma positiva utstrålning som du har.

Ta hand om dig och fortsätt skriva så länge det gör dig glad. Vi är många som inspireras något enormt av din varma och härliga personlighet, och den kommer att vara saknad på mässan. Hälsa även din man, han var supertrevlig när vi träffades i förrgår.

Ha det bra!

Johan

Tack Johan för dina fantastiska ord som gjorde mig stum och ögonen tårfyllda. Sådana fina ord är som ett guldkorn, en guldmedalj efter alla 20 år på Bokmässan. Stort tack!

Till dig som läst orden!
Förstår du hur det känns att få ett sådan här mejl? Hur orden liksom kryper in under skinnet och skakar om, får det att kännas i hela kroppen, hjärtat som bultar fortare och lite varmare, glöden som sprider sig över kinderna, ögonen som tåras och huvudet som känns sprickfärdigt av glädje?

Älskade fans! Vad skulle jag vara utan er? Ni är guld värda varenda en! Ännu en gång ett stor tack Johan, och även tack för att jag fick lov att dela dina ord med alla andra läsare!

Bamsekram till er alla från Äventyrsförfattaren Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.

 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!