Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 15 maj 2020

Vem är Evan Smoak av Gregg Hurwitz

Vem är Evan Smoak av Gregg Hurwitz

Du har säkert märkt att jag tycker mycket om Lee Childs böcker om Jack Reacher. Att läsa Vem är Evan Smoak av Gregg Hurwitz var som att möta Jack Reacher i en annan version.

Jag tyckte mycket om den här boken. Evan Smoak lever dubbelliv. Han har flera lägenheter, bilar och vapengömmor utplacerade över hela Los Angeles. Hans våning är ett ointagligt, högteknologiskt fort. Allt på grund av hans förflutna.

Som tolvåring valdes han ut av en topphemlig organisation inom USA:s försvarsdepartement och tillbringade sedan hela uppväxten med hårdträning. Målet var att göra honom till en självständig mördarmaskin. När Evan uppnått en viss ålder inser han vad de gjort honom till och han bryter med organisationen. Han använder allt han fått lära sig till att försvinna spårlöst och tar som sin uppgift att rädda människor, istället för att döda dem. 

Mitt i ett uppdrag inser Evan att någon har upptäckt hans dubbelliv, någon som känner till hans kodnamn Orphan X och nu är ute efter att döda honom.

Jisses vad spännande den var! Tycker du om fart och fläkt och kamp för rättvisa är det här den perfekta boken för dig. Läs den!


Boken får fem stjärnor av fem möjliga.

Blev du nyfiken på boken ? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskursHitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!