Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 2 juni 2020

Kimselius går före och visar vägen både för läsare och skrivarnoviser

Kimselius går före och visar vägen både för läsare och skrivarnoviser

"Man kan delta i skrivarkurser där det från första dagen febrilt produceras texter. Att ha deltagit i en skrivarkurs för Kim Kimselius var en annorlunda upplevelse. Plötsligt blev det fokus på berättelsen. Den är det viktiga. För om den kommer igång då kommer också ett passande språk att infinna sig.
Att kunna lära ut övergången från text till berättelse det är det kluriga. Kim klarar det galant. Hon är själv en gudabenådad berättare men också ett proffs på att lära ut det hon kan. Kim är faktiskt något tredje också. En tvättäkta för-fattare. Det är en sådan som går före och visar vägen både för sina läsare och för sina skrivarnoviser.
Tack för en intressant skrivartid. Jag har haft bra flow hela tiden." Hälsningar Jern Blahammar


Jag älskar verkligen att hålla skrivarkurser. Att sedan få kursdeltagare som är fullfjädrade författare är en dröm. Jern Blahammars ord är omdöme om distanskursen Hitta glädje i skrivandet, där han lämnat in sin slutberättelse. Det var en njutning att läsa hans text, som fick mig att tänka på Sofies värld, en bok jag älskade att läsa, som har blivit bästsäljare och film. 

Skrivkursdeltagarna berikar mitt liv och lyfter mitt skrivande. Att få dela med mig av mina mångåriga kunskaper som författare känns bra. Det finns ingen rädsla över att någon av dessa författare ska konkurrera med mig. Det finns läsare för oss alla.

Nu ska jag fortsätta läsa skrivkursdeltagarnas mejl och skicka nya övningsuppgifter till dem.

Tack snälla Jern för att du har berikat mitt liv med dina intelligenta, fängslande texter och stort tack för dina fina ord om min skrivkurs.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.
 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!


 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!