Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 1 april 2010

Signering Junior Bok & Film Kronprinsen MalmöIdag har jag varit och berättat om mina böcker och signerat på Junior Bok och Film på Kronprinsen i Malmö. En mycket trevlig butik som ägs av bokhandlare Ronny.


Eftersom det var skärtorsdag var det många häxor ute och snurrade och många passerade förbi mig, både stora och små häxor. Alla vackert utstyrda precis som häxor ska vara en skärtorsdag.
Jag har haft så mån
ga trevliga samtal med både unga och gamla.

Bland annat pratade jag med ägaren till cafeet inne på Kronprinsen, en mycket trevlig man som kom från Turkiet. Han kom senare med en mugg mycket gott kaffe med grädde till mig. Vilket uppskattades.

Det var full fart hela tiden och de flesta var utklädda till häxor, eftersom det var häxtävling på torget.Den här gamla pigga damen var 90 år och hade läst det mesta. Hon hade mycket bestämda åsikter om författare och sådant "skit" som Liza Marklund och Jan Guilluo läste hon inte, sa hon bestämt. Hon tyckte inte deras böcker var värt att slösa någon tid på. Däremot blev hon mycket intresserad av mina böcker. Hoppas att hon tycker dem är läsvärda...

Här står jag inne i butiken tillsammans med butiksägaren Ronny, båda är vi nöjda efter en mycket lyckad dag.

En av många roliga stunder under dagen var när jag satt i fåtöljen ute på torget och läste högt ur flera av mina böcker. Det var mycket uppskattat. För de som lyssnade, men inte för min förkylningsdrabbade hals. Ikväll ska jag vila rösten så att jag har fått den tillbaka helt och hållit till Påskafton då jag ska till Akademibokhandeln Gleerups i Lund och signera. Hoppas få se många av mina fans där. (för tid se www.kimselius.se)

Kramisar från Kim som önskar er alla EN RIKTIGT GLAD PÅSK!!!2 kommentarer:

  1. Glad påsk, Kim! Imponerad över din energi och att du är ute och far så mycket och samtidigt så produktiv!

    SvaraRadera
  2. Tack Victor! Bra mat och mycket kärlek ger massor av energi! Hoppas du fått många påskpussar och kramar och blir fylld av energi. Kramisar från Kim

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!