Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 20 maj 2020

20% rabatt på Kimselius skrivkurser på distans

20% rabatt på Kimselius skrivkurser på distans

Har du funderat på att gå någon av mina distanskurser om skrivandet? Från och med idag, onsdag 20 maj, fram till midnatt söndag 24 maj, har du möjlighet att anmäla dig till någon av mina distanskurser och få 20 % rabatt. Jag debuterade 1997 och har gett ut 60 böcker i olika genrer, flera av dem är handböcker om skrivprocessen.

Distanskursen Skriv om ditt liv
Vill du skriva om ditt liv, en självbiografi, och göra avtryck i historien? Då är denna kurs för dig. Det här är en kurs för dig som drömmer om att skriva om ditt liv. Den erfarna författaren Kim M Kimselius ger dig tips om hur du kommer igång med din egna berättelse, samt information som gör att du hittar glädje i skrivandet.

Detta är en självstudiekurs som genom 20 kursbrev ger dig möjlighet att hitta skrivglädje. Kursen avslutas med att du får respons på 5 A-4-sidor av din berättelse. Du får också hjälp under kursens gång om du skickar in dina övningar.

I kursbreven finns både skriv-, läs- och inspirationsövningar med fokus på skrivglädje och din självbiografi.

Ett bra komplement till distanskursen Skriv om ditt liv är boken Skriv om ditt liv Gör avtryck i historien.

Du anmäler dig genom att mejla Kim M. Kimselius med rubriken DISTANSKURS SKRIV OM DITT LIV (Det är viktigt att du berättar vilken distanskurs du anmäler dig till!). Berätta om dig själv och vad du vill uppnå med ditt skrivande.

Kursen kostar 995:- minus 20% om du anmäler dig före midnatt 24 maj 2020. OBS! Glöm inte skriva ditt namn.


Distanskursen Hitta glädje i skrivandet

Vill du lära dig hitta glädje i skrivandet och behålla skrivlusten? Då är "Hitta glädje i skrivandet" den perfekta kursen för dig.

Kim är en flitigt anlitad föreläsare när det gäller att väcka läs- och skrivglädje. Distanskursen är en självstudiekurs som genom 16 kursbrev ger dig möjlighet att hitta skrivglädjen. Kursen avslutas med att du får respons på en berättelse på 5A-4-sidor. I kursbreven finns både skriv-, läs- och inspirationsövningar med fokus på skrivglädje. Du får även tillgång till en sluten facebookgrupp för kursdeltagarna där ni kan ge respons till varandra på kortare uppgifter.

Ett bra komplement till distanskursen Hitta glädje i skrivandet är boken Att hitta glädje i skrivandet


Du anmäler dig genom att mejla Kim M. Kimselius med rubriken DISTANSKURS HITTA GLÄDJE I SKRIVANDET (Det är viktigt att du berättar vilken distanskurs du anmäler dig till!). Berätta om dig själv och vad du vill uppnå med ditt skrivande.

Kursen kostar 995:- minus 20% om du anmäler dig före midnatt 24 maj 2020. OBS! Glöm inte skriva ditt namn.


Några röster om distanskursen Hitta glädje i skrivandet:
"Fortsätt ditt gedigna författararbete både i ditt egna skrivande och i dina kurser. Du är en äkta gåva till världen!" Jern Blahammar

"Du har byggt upp den här kursen på ett sådant sätt att alla stegen blir mycket utvecklande och framför allt naturliga steg framåt. Jag är mycket glad för din kurs och känner att jag är på väg med sjumilasteg." Marie Höglind-Miles 


"Jag svävar på små rosa moln...
Tusen tack Kim M Kimselius, för en superbra kurs med många lärorika och utvecklande uppgifter att "bita" i!" Journalist Titti Nilsson om skrivarkursen på distans


"Är glad att jag tagit din kurs. Här finns så många fantastiska idéer, förslag som jag tidigare inte samlat på mig och jag är så glad att du delar med dig av din erfarenhet. Efter att ha slutfört novellkursen för dig, börjar jag tänka på ett annat sätt. Är så tacksam för din optimism och ditt vida kunnande. Det gör mig nyfiken på ett fortsatt skrivande. Underbart att få ta del av all din erfarenhet. Inte undra på att alla dina kurser är fulla. Har köpt din tjocka bok om skrivandet som jag hyllar till skyarna.”
Bibbi Ahrnstedt om skrivarkursen på distans

"Jag är jätteglad att jag gick din kurs. Jag har alltid skrivit kortare texter men aldrig på riktigt satt ihop en text till en sammanhängande historia. Kursen var därför en bra utmaning som fick mig att jag tänka lite större än det lilla format jag är van vid. Jag tycker om ditt kravlösa sätt att leda och lotsa. Det kändes skönt att alla uppgifter var frivilliga så att jag, som så ofta varit en fröken duktig, kunde släppa lite på kraven och försöka hitta mitt eget språk". Hanna


Jag har gått en mycket bra, nätbaserad kurs för Kim M Kimselius. Petra Dessmark
 
Hoppas vi ses på någon av mina distanskurser! Ta steget idag!

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskursHitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka! 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!