Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 19 maj 2020

Vinnare av Kimselius födelsedagsbok 2020 är...

Vinnare av Kimselius födelsedagsbok 2020 är...

Tack! Tack! Tack för alla gratulationer på min födelsedag den 2 maj och för alla hälsningar både före och efter. Jag är så tacksam över alla som hört av sig.

På min födelsedag lottade jag ut en bok till alla som hörde av sig och det var en hel del. Sedan har jag helt glömt bort att dra vinnaren, men nu har jag äntligen kommit ihåg det. Den som vann önskade sig boken Skriv om ditt liv Gör avtryck i historien. Det roliga med det var att i stort sett nästan alla hade önskat sig den här boken. Jättekul för det är en bok jag verkligen är nöjd med.

Det här är en bok för dig som drömmer om att skriva om ditt liv. Den erfarna författaren Kim M Kimselius ger dig tips om hur du kommer igång med din egna berättelse, samt information som gör att du hittar glädje i skrivandet. 

Du behöver inte vara en känd person för att ha något att berätta. Här får du råd av en erfaren författare som skrivit flera handböcker om skrivprocessen. Du får hjälp att komma igång och bygga upp boken, från idé till färdig produkt. Alla har en historia att berätta, även du. En lättläst och glädjefylld bok för alla som vill skriva om sitt liv.

Kim M. Kimelius är en flitigt anlitad föreläsare och skrivkursledare. Hon håller skrivarkurser i skolor, Studieförbundet Vuxenskolan, samt på Färgargården i Blekinge. Dessutom har hon distanskurser i skrivandet.

Kim har sedan debuten 1997 fångat läsare i alla åldrar med sina fristående historiska äventyrsböcker om Theo och Ramona. 2020 har Kim gett ut över 60 böcker. Kimselius debutbok Tillbaka till Pompeji, har översatts till många språk och blev utsedd som en av årets bästa utländska böcker på Island 2009.

Det finns även en distanskurs Skriv om ditt liv, baserad på boken.

Nu har jag hållit dig på sträckbänken tillräckligt länge, för jag vet att ni var många som önskade sig den här boken.

Den lyckliga vinnaren är Mia Stamming

Hennes inskickade önskan om födelsebok lät så här: "Jag vill gärna vinna boken om att skriva sitt liv. När jag blir pensionär, inom en snar obestämd tid, vill jag skriva om mor och mormor som levde nära spanska sjukan och TBC. Och där kommer jag sen också med på ett hörn."

Stort grattis Mia! När du är klar med din självbiografi får du gärna skicka mig ett exemplar av boken.

Till er andra vill jag berätta att boken finns hos din bokhandlare, finns den inte inne tar de hem den. Du kan också beställa den hos någon av nätbokhandlarna.

Lycka till nästa gång jag lottar ut en bok, det gör jag lite då och då här på Skrivarbloggen.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskursHitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka! 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!