Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 28 januari 2018

Tema Lissabon

Tema Lissabon

Det är alltid så att jag har bild på den bok jag håller på med på datorskärmen. Snart kommer Tsunamikatastrofen i Lissabon att bytas ut med en annan bild. Så även min internetdator som har ett foto jag tog i Lissabon. Fast... Jag älskar bilden med måsarna så mycket att den kanske får stanna kvar ett tag till.

Inspirerande är den första känsla jag får när jag satt på datorerna och möts av de här bilderna. Jag vill kasta mig över tangentbordet och börja skriva. När väl de här bilderna är borta har jag ett flöde av bilder på bokomslagen på den ena datorn, och den andra har från bokmässan. Men det är ingen risk att jag pausar så länge att de bilderna hinner komma fram.

Som jag skrev i fredags känns det som om jag har tillbringat veckan i Lissabon. Dessutom var jag tvungen att se Top Model igår igen, eftersom de fotar i Lissabon. "Där har jag varit, och där, och där!" Maken skrattade de gånger han kom in och hörde mig, eftersom jag gav ifrån mig de utropen för mig själv. Inte brydde jag mig om modellerna, bara omgivningarna.

Nu håller jag på att läsa Tsunamikatastrofen i Lissabon för allra första gången. Eftersom boken är skriven i huller-om-buller-tekniken, är det spännande att se om den håller ihop.

Mitt i jobbet med Lissabonboken dök Häxjakten upp igår och jag var tvungen att skriva av mig de tre kapitlen. Älskar att ha ett ständigt flöde av ord.

Nu ska jag försvinna bort till Lissabon igen.

Ha en fin dag!

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!