Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 16 mars 2020

Skräcken på Färgargården släpps den här veckan

Skräcken på Färgargården släpps den här veckan

Förra veckan berättade jag om den nya boken Skriv om ditt liv Gör avtryck i historien. Nu är det dags för ännu en ny bok: Skräcken på Färgargården.

Det här är femte boken i Färgargårdsserien. Böckerna jag gör tillsammans med mina skrivkursdeltagare. Berättelserna blir bättre och bättre för varje år. Kanske inte så konstigt eftersom många väljer att komma tillbaka till Färgargården varje sommar för att få ta del av ännu mer av mina kunskaper, men framförallt för att träffa sina vänner och få skriva i den natursköna miljön som Färgargården ligger i.

Även om vi jobbar mycket har vi alltid väldigt roligt tillsammans.

Den här veckan släpps Skräcken på Färgargården. Betydligt tidigare än normalt och det tror jag många av medförfattarna är tacksamma över, eftersom de förmodligen längtar lika mycket efter boken som jag gör. Men... Jag har fått hem boken till mig och fått sätta den i min bokhylla. En underbar känsla!

Eftersom maken har satt mig "karantän" på grund av att jag har influensa, har vi ännu inte firat någon av de två nya böckerna som vi brukar. Men det kommer.

Baksidestext till skräcken på Färgargården:
Vad är det egentligen som händer i den gamla Färgargården? Människor försvinner i allt större mängd från Eringsboda. Mystiska saker sker. Vem är det som är roten till allt det onda? En bok fylld av skräckhistorier som får håret att resa sig på dig. Läs och njut! Moahahaha....

Skräckfyllda berättelser av skickliga författare, gör att det här är en bok du inte kan lägga ifrån dig förrän den är slut.

Blev du nyfiken på boken ? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

 

Öppet Hus hos Kimselius 1-2 augusti 2020

 
Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!  


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!